6 reacties op “Gastenboek is nu geopend!

 1. Voor mij is een bezoekje aan de Stationskapper elke keer weer gezelligheid. De koffie staat er altijd klaar en er is alle tijd voor een goed gesprek of gewoon een praatje. Zelf laat ik me meeestal knippen door Gerard. Als echte Leeuwarders onder elkaar hebben we volop gesprekstof en kunnen we het goed met elkaar vinden. Zodra je binnen bent, voel je je welkom en kom je gewoon meteen tot rust. In de hectische tijd waarin we nu leven, is een bezoekje aan de stationskapper een heerlijk momentje voor jezelf!

 2. Vandaag bij de Stations kapper, dit na een bezoek aan het graf van mij ouders op de noorder begraafplaats.
  Begreep dat de stationskapper, noem hem de Indiaan, dit al 50 jaar doet, ik had Leeuwarden toen al verlaten.
  Grootste compliment kreeg ik vandaag van mijn vrouw Teja, mooi Hans voor het eerst niet te kort geknipt, perfect in verhouding.

  Indiaan bedankt voor de gezellige en mooie knip beurt.

  Ik zie je weer, blijf knippen.

  Hans

Geef een reactie